EVENT TIMETABLE SNETTERTON



MG Car Club Championships

Snetterton

Saturday 11 - Sunday 12 September 2021

SATURDAY - Gate Opens at 08:00

9:00	Aero Racing Morgan Challenge	Qualifying	20 mins
9:30	Equipe	Qualifying	20 mins
10:00	MGCC MG Trophy	Qualifying	20 mins
10:30	MGCC BCV8 Championship	Qualifying	20 mins
11:00	Equipe	Qualifying	20 mins
11:30	Equipe	Qualifying	20 mins
12:00	Aero Racing Morgan Challenge – Race 1	Race 1	30 mins
12:45	Equipe A - Race 1	Race 2	30 mins
13:30	MGCC MG Trophy - Race 1	Race 3	20 mins
13:30 13:50	MGCC MG Trophy – Race 1 Lunch Break	Race 3	20 mins 50 mins
	. ,	Race 3	
13:50	Lunch Break		50 mins
13:50 14:40	Lunch Break MGCC BCV8 Championship – Race 1	Race 4	50 mins 20 mins
13:50 14:40 15:15	Lunch Break MGCC BCV8 Championship - Race 1 Equipe B - Race 1	Race 4 Race 5	50 mins 20 mins 30 mins
13:50 14:40 15:15 16:00	Lunch Break MGCC BCV8 Championship - Race 1 Equipe B - Race 1 Aero Racing Morgan Challenge - Race 2	Race 4 Race 5 Race 6	50 mins 20 mins 30 mins 30 mins

EVENT TIMETABLE SNETTERTON



SUNDAY - Gate Opens at 08:00

9:00	MGCC Cockshoot Cup	Qualifying	20 mins
9:35	MGCC MG Cup supported by Peter Best Insurance	Qualifying	20 mins
10:10	90 Minute Relay	Qualifying	45 mins
11:10	Equipe A - Race 2	Race 10	30 mins
11:55	MGCC Cockshoot Cup - Race 1	Race 11	20 mins
12:30	MGCC MG Cup powered by Cherished Vehicle Insurance with Hickford Construction Limited MGCC MG Metro Cup— Race 1	Race 12	20 mins
12:50	Lunch Break		60 mins
13:50	Equipe B - Race 2	Race 13	30 mins
14:35	MGCC Cockshoot Cup - Race 2	Race 14	20 mins
15:10	MGCC MG Cup powered by Cherished Vehicle Insurance with Hickford Construction Limited MGCC MG Metro Cup— Race 1	Race 15	20 mins
15:45	Equipe C - Race 2	Race 16	30 mins
16:45	90 Minute Relay	Race 17	90 mins